•  Trainingen

Dankzij onze Lego “Los Het Op!” simulatiegame, ervaar je binnen een dagdeel, wat het effect van een excellente samenwerking is op klanttevredenheid. Gegarandeerd actie, energie, impact en fun

WHY Los het Op Teaminspiratie-middag!

Een onderdeel van Service Excellence is een facilitaire keten die samenwerkt en op elkaar is afgestemd. Het zou mooi zijn om als organisatie van tevoren al te kunnen ervaren wat betere ketensamenwerking oplevert. Speciaal om facilitaire afdelingen te laten nadenken en ervaren hoe een facilitaire keten geoptimaliseerd kan worden, hebben wij het simulatiespel “Los Het Op!” ontwikkelt.

Het is een interactief spel waarin teams het tegen elkaar opnemen. Tijdens deze game komen deelnemers er al snel achter dat ultieme ketensamenwerking leidt tot lagere kosten, efficiëntere processen en een veel hoger klanttevredenheid.

De keten game is een afsluitend onderdeel van ons trainingsprogramma op operationeel niveau, echter kan deze game ook op een teaminspiratie middag ingezet worden voor bijvoorbeeld een team dat de samenwerking wil optimaliseren of de kwaliteit van de afdeling wil verhogen en een hogere klanttevredenheid wil nastreven.

Ben je benieuwd wat ultieme samenwerking jouw oplevert? Dan is de ketengame “Los Het op!’’ een ervaring die je met jouw team nooit zult vergeten!

Wil je meer informatie en de factsheet ontvangen, stuur dan een email naar info@whytrainingen.nl.


Slide Background

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak