• Inspirationals

    Gastsprekers, dagvoorzitterschap, masterclasses: verrijk je evenement met inspiratie, interactie kennis en humor die het verdient! Welke boeiende onderwerpen je ook onder de aandacht wilt brengen, laat het ons weten.

(Gast)spreker/dagvoorzitter

WHY Trainingen biedt inspirerende gastsprekers voor uw bijeenkomst. Wessel van Soest treedt regelmatig op als gastspreker. Als trekker, verbeelder, verteller en verbinder neemt hij jullie gasten mee in zijn verhaal. Wessel beschikt over een enorme mix aan onderwerpen en ervaringen en vindt mensen inspireren en faciliteren om het beste uit zichzelf te halen het mooiste wat er is. Naast Wessel maakt WHY Trainingen gebruik van haar speciaal geselecteerde netwerk met gastsprekers om voor jullie bijeenkomst het verschil te maken!

WHY inspirational-middag

Wat ga je beleven? De Los Het Op! game. Fun.Actie.Energie! Ontdek dat ‘eiland denken’ beperkt en dat samenwerken écht meerwaarde oplevert: een hogere productiviteit en meer resultaat. Ervaar de impact van teamwork op klanttevredenheid en geef je team een boost! Benieuwd wat ultieme samenwerking jou oplevert? Dan is deze Los Het Op! game een ervaring die je met jouw team nooit zult vergeten!

Ervaringsdeskundigen

Wij beschikken over een uitgebreid partnernetwerk met ervaringsdeskundigen die masterclasses op verschillende onderwerpen naar een grotere hoogte kunnen brengen en een boost kunnen geven aan uw bijeenkomst, masterclass of trainingsprogramma. Allen beklimmen het podium met de juiste energie, lef en bevlogenheid en weten je over het onderwerp te boeien, uit te dagen en ervaringen en kennis op een leuke wijze met jullie te delen.

Masterclasses

WHY Trainingen levert graag een indrukwekkende en inspirerende masterclasses. Afhankelijk van jullie wensen en het doel van het event, kan de aandacht worden gericht op bijvoorbeeld, service excellence, basics van facilities, klantgerichtheid, missie van de operatie of bijvoorbeeld inspirerend, coachend en verbindend leiderschap, verandermanagement of het invoeren van activiteit gerelateerd werken. Door middel van een masterclass krijg je in korte tijd een verdieping over verschillende onderwerpen binnen en buiten het facilitaire werkveld.

Gecombineerde masterclasses

In overleg met de opdrachtgever kan de masterclass worden vormgegeven. Na een toelichting op het betreffende thema ga je bijvoorbeeld zelf aan de slag met deze casuïstiek en kan Wessel een discussie tussen de deelnemers begeleiden, inhoudelijk aanvullen en ter afsluiting de belangrijkste inzichten samenvatten.

Ook is het mogelijk om andere trainingselementen te koppelen aan het thema van de masterclass. Zo geven wij in het onderwijs gecombineerde masterclasses aan FM-studenten over de verbinding tussen het facilitaire onderwijs en het facilitaire werkveld in de praktijk. Aangevuld met het beleven en ervaren van de simulatie game “Los Het Op!”, waarbij legoblokjes als metafoor worden gebruikt om problemen in een echt facilitair bedrijf First Time Right op te lossen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak direct vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak